sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Lush Aromaco-paladeodorantti


Olin vähän skeptinen Lushin deodoranttien suhteen, mutta koska tämä Aromaco tuoksuu aivan huumaavan ihanalle kaikessa patsulisuudessaan, niin ostin testiin niin pienen palan kuin myyjä suostui myymään. Liikkeessä myyjä siis leikkaa haluamasi kokoisen palan. Verkkokaupassa on myynnissä vain 100 gramman pala hintaan 12,95 €.


Pala on siis tuollainen kiinteä ja hieman rasvaisen tuntuinen sormissa. Sitä sitten vaan levitetään suoraan kainaloon. Pala kannattaa säilyttää jossain rasiassa, ettei pääse kuivumaan. Itselläni oli jemmassa vanha metallinen suklaarasia :D.

Aromaco pääsi yllättämään pitävyydellään. Kyseessä on muuten tosiaan deodorantti, eli hikoilua tämä ei estä, hajut ovat pysyneet kurissa. Tai voi olla, että dödö on päässyt jokusen kerran pettämään, mutta tämän tuoksu on niin voimakas, ettei hiki ole tuoksunut sen alta.

Lushilla on jauhemaisiakin deodorantteja ja niitä voi kerrostaa näiden voidemaisten päälle.

Tuoksu varmasti jakaa mielipiteitä ja verkkokaupan arvioissa jotkut pitivät tuoksua miehisenä. Omasta mielestäni patsulin tuoksu on erittäin unisex, mutta ymmärrän hyvin, ettei se kaikkia miellytä. Harva deodorantti tuoksuu vaatteiden läpi näin voimakkaasti kuin Aromaco. Jos haluan käyttää hajuvettä, pitää kyllä valita joku, joka sopii patsulin tuoksun kanssa yhteen, tai jossa on myös patsulia nuoteissa. Ainakin Honoré des Prés'n Love les carottes! on tällainen :).

Iso plussa jälleen Lushille pakkauksettoman tuotteen tarjoamisesta. Ainoa miinus minkä keksin, on se, että kädet on pestävä deodorantin levityksen jälkeen.

4 kommenttia:

 1. Pitääpä itsekin hankkia Aromacoa taas lisää. Olen jonkin aikaa pärjäillyt pelkällä Lushin talkkidödöllä. Jos muuten tuo pala pääsee kuivahtamaan, niin sitä voi kostuttaa vedellä ennen kainaloon sipaisua. Itsellä tapana kostuttaa palaa vesihanan alla aina ennen käyttöä. Toimii. :)

  VastaaPoista
 2. Nämä kuulostavat ihanalta ideana, mutta esim. omat kainaloni eivät sietäneet LoveFreshin dödöjä, niin en uskalla muitakaan voidamaisia, soodapohjaisia enää kokeilla :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Schmidt'sillä on se soodaton myös, en tosin tiedä miten hyvin toimii.

   Poista