lauantai 30. huhtikuuta 2016

Pacifica Aquarian Gaze Water-Resistant Long Lash Mineral Mascara


Pahoittelut taasen hiljaisuudesta, tällä hetkellä muut harrastukset innostavat enemmän kuin kosmetiikka. Mutta ihmekös tuo, onhan tätä kauneusblogia kirjoiteltu jo useampi vuosi, on varmaan luonnollista, että välillä muut intressit vievät mennessään.

Mutta varsinaiseen aiheeseen, eli tähän loistavaan, vegaaniseen & vedenkestävään ripsiväriin! Kyseiset tapaukset ovat ilmeisesti vähän harvinaisempia, tämän tuotteen tilasin iHerbistä (hintaan 14 dollaria + postikulut). Pacifican joitain tuotteita saa Suomestakin, Heluna Shopista, mutta ei ripsivärejä. Värejä on kaksi: musta Abyss ja tummansininen Deep. Tätä kirjoittaessa löydän iHerbin sivuilta vain Deepin, joka sekin on loppu. Toivottavasti täydennystä on luvassa!


Eikö muuten olekin upea pakkaus tällä ripsarilla, on varmaan kaunein mitä minulla on ollut! Harja on muovia, sopivan pieni ja lyhytharjaksinen, joten sisänurkkaankin on helppo levittää väriä. Mascaran oltua auki massa kuivui hiukan, joten parikin kerrosta riittää hyvin, mutta yleensä laitan kolme. Kuvassa minulla on kolme kerrosta. Jälki on mielestäni ihan kelvollista, kuvailisin pidentävän tai erottelevan sijaan tuuheuttavaksi, vaikkei megavolyymiripsiä tulekaan.

Sateitahan tässä on viime aikoina ollut ja olen muutaman kerran pyöräillytkin töihin sateella. Kaatosateella silmänalusille varisi ihan muutama hippunen, mutta muuten tämä on pysynyt hyvin. Pakkauksessa muuten luvataan tämän olevan water-proofin sijaan water-resistant. Tuote on helppo poistaa, lähtee suht hyvin öljyisella kasvoputsarillakin.

INCIä voi käydä katsomassa täältä.

Ostaisin ehdottomasti uudestaankin, jos vaan saan käsiini jotain kautta :).

Hauskaa vappua kaikille!

edit. 6.8.2016 Tämä ripsiväri kuivahti noin neljän kuukauden käytön jälkeen.

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Joo, nyt on hyvää sekä pakkaus, että sisältö!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Jep, aika tsäkä kävi, että eka kokeilemani vegaaninen vedenkestävä on näin hyvä!

   Poista
 3. Tämä täytyy kyllä laittaa muistiin! Mä oon ihastellut Pacifican tuotteita iHerbin sivuilta. Pakkaukset ovat ihan uskomattoman kauniita. Vaikuttaa tutustumisen arvoiselta merkiltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kirjoittanut hiljattain myös merkin hajuvedestä, löytyy tuolla tagilla :)

   Poista