lauantai 20. kesäkuuta 2015

Lush Sugar Scrub


Teille on ehkä jo tullut selväksi, että rrrakastan vartalokuorintoja, etenkin öljyisiä suola- ja sokerikuorintoja. Suosikkia on vaikea sanoa, kun tuntuu, että aina tulee vastaan toinen toistaan ihanampia tuotteita! 

Lushin Sugar Scrub on puristettu tuollaiseksi vihreäksi, raikkaan tuoksuiseksi puolipalloksi. Kuorinta sisältää mm. fenkolia, inkivääriä ja laventelia, tuoksu on minun nenääni todella miellyttävä ja kesäinen.

Lushin sivuilla lukee, että kuorinnasta riittää kahteen kertaan, mutta itse olen käyttänyt tätä niin, että kastelen palan jostain kulmasta, ja kaapaisen kuorintaa tarvittavan määrän käteen. Pala ei murene kasteltuna kuten sokeripala, vaan kaapaisuun saa käyttää jopa hieman voimaa. Kahden käyttökerran jälkeen on vaikka kuinka paljon jäljellä! Veikkaisin, että minun tyylilläni tästä riittää ehkä 5-7 koko kropan kuorintaan, ellei useampaankin kertaan.

Sugar Scrubia voi käyttää myös hieromalla puolipalloa suoraan iholle tai sulattamalla sitä vesikipossa pehmeämmäksi mössöksi.

Kuorinta on melko karkeaa, joten jos se tuntuu liian rajulta vartalolle, niin ainahan lopun voi käyttää jalkojen tai käsien kuorintaan. Tuote jättää ihon hieman öljyiseksi, mutta ei superlähmäiseksi. Ihosta tulee todella pehmeä ja sileä!

Hintaa vihreällä puolipallolla on 6,20 €, INCIä voi käydä tutkimassa täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti