maanantai 2. heinäkuuta 2012

L'Oréal False Lash Telescopic -ripsiväri


Otin hetikohta L'Oréal Paris -iltamista saamani mustan False Lash Telescopic mascaran käyttööni. Minulla on tässä muitakin avattuina, mutta yksi on sinimusta ja toinen vedenkestävä, joka on taas niin työläs poistaa, että käytän sitä vain sadepäivinä.


Harja oli positiivinen yllätys: hyvin muotoiltu kumiharja lyhyin, tihein ja terävin nystyin. Kärki on toimiva, sillä saa levitettyä mascaran siististi sisä- ja ulkonurkan ripsiin.

Pakkaus on mielestäni edustava, kun miettii miltä suurin osa markettiripsareista näytää. Sulkiessa se napsahtaa hauskasti kiinni.


Mainonnassa luvataan "huimaavaa irtoripsivaikutelmaa" ja "loputonta pituutta". Tätä myydään siis pidentävänä mascarana, joka sisältää 1,2 millin mikrokuituja.


Omat preferenssinihän ripsivärin suhteen ovat siis se kuminen harja, erottelevuus ja pidentävyys. Tämä täyttää siis kaksi toivettani, mutta mielestäni on myös tuuheuttava, mistä taas se erottelevuus kärsii. Suosin hieman siistimpää ja erotellumpaa jälkeä, mutta toisaalta miinuslasien takaa ripseni eivät niin tarkan syynin alla olekaan.


Yksi kerros tätä ripsiväriä riittää minusta mainiosti, liian ahkeralla levityksellä jäljestä tulee jo tosi epäsiistiä. Yllä olevassa kuvassa ollaan jo siinä rajoilla. Mutta tietysti nämä ovat makuasioita..

Ihan tyytyväisenä minä kuitenkin parhaillaan tätä käyttelen, ainakin tämä on nopea levittää kun niitä kerroksia ei tosiaan montaa tarvitse.


Telescopic False Lash -ripsiväri on siis saatavilla mustana ja ruskeana, suositushinta on 17,90 euroa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti